Over ons


 

Welkom bij Huis Windels

 

Huis Windels is al 144 jaar dé speciaalzaak voor rookwaren en spirits.

In 1875 werd het bedrijf opgericht, tot en met de vierde generatie specialiseerden we ons enkel in rookwaren en toebehoren. Met de productie van onze eigen sigaren en tabakken zoals de Mechelse kantjes, senoritas, Semois pijptabak e.a. werden we een gevestigde waarde in Mechelen en omstreken. Uiteraard behoren andere short – en longfillers, pijpen en pijptabakken en alle toebehoren bij het roken ook tot het gamma.

 

Sinds 2003 (met de vijfde generatie) kwamen er ook de spirits bij. Het uitgebreide gamma aan whisky, rum, cognac, gin en andere spirits biedt ondertussen een even belangrijke aanvulling op de rookwaren. In deze veranderende wereld gaat het steeds meer over kwaliteit, hetgeen we enkel kunnen toejuichen. Alles in de winkel draait immers rond proeven, ruiken, voelen maar vooral genieten!

 

Klantvriendelijkheid en productkennis staan bij ons voorop. U kan dus een deskundige, correcte uitleg op maat en voor elk budget verwachten.

 

Met graagte verwelkomen wij u bij ons in de winkel of op één van de vele tastings,

 

 

Catherine Windels en Philippe Hoeckx, zaakvoerders

Wouter Dergent en Michiel Cabuy, medewerkers.Huis Windels is ook:
- Habanos Specialist
- official Davidoff cigars retailer
- invoerder van De Olifant sigaren en SmokeStik.
 

 

Tastings en activiteiten


Wij organiseren twee tot drie tastings per maand, deze gaan door achter de winkelruimte. In deze gezellige ruimte is plaats voor maximum 30 personen, we houden de tastings dus gezellig. De tastings worden aangeboden in verschillende formules gaande van initiaties over masterclasses tot blind tastings. Wenst u als eerste op de hoogte gebracht te worden over de aankomende tastins? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo bent u er sneller bij en is de kans kleiner dat de tasting reeds volzet is.

 

Naast tastings met whisky worden ook tasting georganiseerd met gin, cognac, sherry, rum,... kortom alle betere sterke dranken.

Aanvraag private tasting
Nieuws


Dranken van de maand en nieuwe producten.

Foto's


Foto's van afgelopen evenementen en tastings.

Een bericht achterlaten, dat kan...

icon mailing Email

info@huiswindels.be

icon telefoonnummer Telefoon

015/28 70 93

icon Adres Adres

Ijzerenleen 46-48
2800 Mechelen

icon openingsuren Openingsuren

dinsdag - zaterdag: 09u00 - 18u00
zondag - maandag: Gesloten