Port Ellen 39 year - Untold stories


Port Ellen is misschien wel dé meest iconische distilleerderij van het eiland Islay. Echter sloot ze in 1983 de deuren. Vanaf 2001 nam moederbedrijf Diageo de whisky op in hun jaarlijkse "special release" dit stopte echter in 2017. 

 

In april 2019 kwam er echter een nieuwe Port Ellen op de markt. De Port Ellen 39 year old, untold stories. Deze whisky, gedistilleerd in 1978 en gebotteld op 50.9%, is meteen de oudste Port Ellen die ze ooit uitbrachten. Dit pareltje rijpte op ex-bourbon en ex-European refill sherry casks. 

 

De whisky komt in een prachtige houten koffer met 2 sleutels, 1 om de kist te openen en 1 om het glazen venster voor de whisky te openen.

 

Het beste nieuws van al, wij wisten 1 van de 1500 flessen te bemachtigen! 

 

Interesse? --> http://www.huiswindels.be/Detail/port-ellen-39yCider Ruwet, verfrissende Belgische aperitief aan een scherpe prijs!


Cidre Ruwet is een 100% Belgisch en biologisch product. Deze klassieke cider wordt gemaakt van Belgische jonagold appels en gefermenteerd met biologische gist. Aan deze cider komt geen kleurstof of smaakstof te pas, kortom een cider zoals die moet zijn. De cider komt in twee versies, de brut, extra droog en heel verfijnd en de klassieke versie die iets frisser is en intenser naar appeltjes proeft. 

Cider is een fantastisch alternatief voor cava of prosecco als aperitief. Minstens even lekker, ook complex maar heel wat origineler. Verder laat cider zich heel gemakkelijk drinken rustig in het zonnetje buiten of als verfrissende drank bij bijvoorbeeld een barbecue.

 

Geef deze traditionele drank zeker eens een kans voor de prijs van € 5.95 voor 75cl!No Ghost in A Bottle - Alcoholvrij gin-alternatief


No Ghost In A Bottle is het eerste Belgische niet alcoholische kruidendistillaat dat kan dienen als vervanger voor gin.

 

De No Ghost In A Bottle kruidenaperitief is een product dat tot stand kwam na het testen van heel wat methodes en recepten. De bedoeling was om een alternatief voor gin te produceren dat een mooie complexiteit, smaak en body had. Naar onze mening is men hierin geslaagd met De herbal delight en floral delight No Ghost's. 

 

Het is een product dat effectief gedistilleerd is op basis van een complexe kruidenmengeling. Op geen moment komt hier alcohol aan te pas. Meer nog het product bevat geen suiker, geen kleurstof, geen zout en uiteraard geen alcohol.

 

Deze aperitief is heerlijk met tonic of spuitwater en kan dus gebruikt worden als alternatief voor gin.

 

Klik hier voor mocktail inspiratie!

 

 

Floral delight                     Herbal delightMechelenbon


Betaal nu ook met de Mechelenbon!

 

Kreeg u een Mechelenbon en weet u niet wat er mee te doen? Betaal vanaf nu ook bij ons met deze bon en ga zo naar huis met een heerlijke spirit, rookwaren of accesoire!Tastings en activiteiten


Wij organiseren twee tot drie tastings per maand, deze gaan door achter de winkelruimte. In deze gezellige ruimte is plaats voor maximum 30 personen, we houden de tastings dus gezellig. De tastings worden aangeboden in verschillende formules gaande van initiaties over masterclasses tot blind tastings. Wenst u als eerste op de hoogte gebracht te worden over de aankomende tastins? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief, zo bent u er sneller bij en is de kans kleiner dat de tasting reeds volzet is.

 

Naast tastings met whisky worden ook tasting georganiseerd met gin, cognac, sherry, rum,... kortom alle betere sterke dranken.Nieuws


Dranken van de maand en nieuwe producten.

Foto's


Foto's van afgelopen evenementen en tastings.

Een bericht achterlaten, dat kan...

icon mailing Email

info@huiswindels.be

icon telefoonnummer Telefoon

015/28 70 93

icon Adres Adres

Ijzerenleen 46-48
2800 Mechelen

icon openingsuren Openingsuren

dinsdag - zaterdag: 09u00 - 18u00
zondag - maandag: Gesloten